4-12-11- ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Εορτασμός της προστάτιδος του Συλλόγου Αγ.Βαρβάρας

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η προστάτις του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγ.Βαρβάρα στις 4/12.
Η λειτουργία και  η Αρτοκλασία έγιναν στον Ι.Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας, όπου ο εφημέριος του Ι. Ναού Πατέρας Χαράλαμπος ανεφέρθη στο έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου. Ακολούθησε καφές
με γλυκίσματα για όλο το εκκλησίασμα στο Ενοριακό κέντρο.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Με μια μουσική εκδή­λω­ση,  σκέφθηκαν οι κυρίες του Δ.Σ του Φιλαν­θρω­πικού Συλλόγου Αιγεί­ρας να μας μεταφέρουν κέφι, αισιοδοξία και να ευχηθούν όμορφες Γιορ­τές κόντρα στην κρίση και την απαισιοδοξία.
Η εκδήλωση έγινε στη “Μου­ριά” το βράδυ της 4ης/12/2011.
Οι δύο αίθουσες του εστια­το­ρίου που ήταν στολισμένο Χρι­στου­γεννιάτικα γέμισαν από φίλους και μέλη του Συλλόγου που προσέτρε­ξαν στο κάλεσμα του Δ.Σ.
Την διασκέδαση ανέλα­βε ο γνωστός Αιγιώτης Γ. Καραμάνος, φίλος πια του Συλλόγου, ο οποίος με την μελωδική του φωνή και το πλούσιο ρεπερτόριο του δημιούργησε κέφι και οδήγησε στην αυτοσχέδια πίστα πολλές κυρίες και κυρίους. Δίπλα του η Αδα­μαντία, μια νέα με κρυ­στάλλινη φωνή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Έκπληξη δημιούργησε ο γνω­στός συντοπίτης μας Γιώργος Σιδέρης ο οποίος τραγούδησε γνωστές μελωδίες του Μ. Μητσιά και εισέπραξε άφθονο χειρο­κρό­τημα.
Οι κυρίες του Δ.Σ ευχή­θηκαν σε όλους κα­λές γιορτές και ευχα­ρίστησαν όσους τίμησαν με την παρουσία τους. Τα έσοδα από την εκδή­λωση θα προσφερ­θούν για καλό σκοπό τις ημέρες των Χριστου­γέννων...