νεο

aigeira live cam

Η 2η έκθεση βιβλίου στο Ενοριακό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας


 Μια εβδομάδα κράτησε η έκθεση βιβλίου που διοργάνωσε με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά στο Ενοριακό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονος ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας, δίνοντας την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να διαλέξει βιβλία για όλες τις ηλικίες.
    
Την τελευταία μέρα, Κυριακή 1η του Δεκέμβρη, η μάγισσα Μπεφάνα, ο Κάλι Καλ, ο πλανητάρχης Τσάο Τσάο Γη και ο Άι-Βασίλης αγκαλιά με τα μαθητούδια του σχολειού, τις δασκάλες τους και τους γονείς τους «ζωντάνεψαν» το παιδικό μου βιβλίο «@γαπουλίνια Χριστούγεννα» και έδωσαν ένα μήνυμα: Διώχνουμε τη θλίψη, κρατάμε τη χαρά με ένα βιβλίο αγκαλιά.
Μια λεξούλα μοναχά με 9 γράμματα: ε υ χ α ρ ι σ τ ώ. Ευχαριστώ για την πρόσκληση τα μέλη και την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αγγέλα Καραβά, το Διευθυντή του σχολείου κ. Τάκη Σταμότοπουλο. Η πρόκληση να παντρέψω την αφήγηση με το θεατρικό δρώμενο που ετοίμασαν οι δασκάλες Αριάδνη Χουλιαροπούλου και Χριστίνα Χαμαλέτσου στον κατάμεστο χώρο της εκκλησίας ήταν μεγάλη. Νομίζω ότι περάσαμε όμορφα μικροί και μεγάλοι...
Αναστασία Ευσταθίου